Кафедра менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського продовжує запрошувати на навчання: Хмельниччина

18 жовтня 2019 року

   Час досить швидко біжить вперед і знову учні одинадцятих класів стоять перед вибором вищого закладу освіти. Разом із батьками майбутніх абітурієнтів викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського, вкотре, допомагають прийняти важливе рішення щодо вибору майбутньої професії завдяки проведенню профорієнтаційної роботи.

   Доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського  впродовж 8-11 жовтня 2019 року провела активну профорієнтаційну роботу у школах міста Шепетівка та ознайомила учнів із особливостями вступної кампанії 2020 року.

 

   Зокрема, було відвідано такі навчальні заклади:

1.    Шепетівська загальноосвітня школа I–III ступенів № 1 ім. М. Островського;

2.    Шепетівська спеціалізована загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 з поглибленим вивченням основ економіки і правознавства;

3.   Шепетівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 3;

4.   Шепетівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 4;

5.   Шепетівський навчально-виховний комплекс «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія»;

6.   Шепетівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 6 Хмельницької області;

7.   Шепетівський навчально-виховний комплекс №3 у складі «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів ім. Н. Рибака та ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою»;

8.   Шепетівський навчально-виховний комплекс № 1 у складі: «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів та ліцей ім. Героя України М. Дзявульського»;

9.   Шепетівська спеціалізована школа-інтернат І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням окремих предметів та курсів;

10. Судилківський ліцей Судилківської сільської ради Шепетівського району.

  Ганна Анатоліївна ознайомила майбутніх абітурієнтів із структурою університету, в цілому, та кафедрами, що забезпечують підготовку високопрофесійних фахівців на факультеті аграрного менеджменту, зокрема. Також Г.А. Харченко надала вичерпну інформацію про професорсько-викладацький склад, вартість та переваги навчання в університеті. Учні отримали інформацію щодо спеціальностей, за якими здійснюється навчання майбутніх, конкурентоспроможних на ринку прац,і випускників. Окремо Харченко Г.А. закцентувала увагу випускників на підготовці студентів спеціальності «Менеджмент» та презентувала зміст програм першого рівня освіти «Бакалавр. Ганна Анатоліївна розповіла про переваги навчання на факультеті, можливість отримання подвійних дипломів, стажування у закордонних університетах, літню виробничу практику на підприємствах країн Європейського Союзу з якими в університеті укладені договори про співпрацю.

 

   Особливо зацікавилися учні умовами проживання, навчанням в англомовних групах, можливістю проходження практики на підприємствах України та за кордоном, наявністю міжнародних програм обміну студентами та перспективами працевлаштування після закінчення навчання.

   Варто зазначити, що за результатами візитів із всіма навчальними закладами, Управлінням освіти Шепетівської міської ради та Відділом освіти, культури, молоді, спорту та туризму Шепетівської райдержадміністрації було укладено угоди про співпрацю, що відкриває нові перспективи відбору найталановитіших випускників закладів освіти на навчання пріоритетно до Національного університету біоресурсів і природокористування України.

   Дякуємо за організацію проведення профорієнтаційної роботи в.о. начальника управління освіти Шепетівської міської ради Музиці Тетяні Василівні, спеціалісту управління освіти Підопригорі Лілії Миколаївні та всім директорам шкіл. Щиро сподіваємося на майбутню співпрацю!!!

 

Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook