«Живопис - це поезія, яку бачать, а поезія- це живопис, який чують», - Леонардо Да Вінчі

17 жовтня 2019, 15:31

У всі часи музика та мистецтво були наділені особливою силою - будувати стосунки між людьми не на словах, а на щирих емоціях, живопис - посередник того, що неможливо висловити буденністю слів... у розпал золотої осені у серці Голосіївського саду в ошатному залі 3 корпусу, на святковій виставці у музеї НУБіП представлені роботи науковців, викладачів та студентів. У багатьох творах мистецтва ми бачимо душу їх автора. Головний лікар НУБіП, директор центру «Здоров’я» В’ячеслав Крупка, зупинився біля яскравої картини «Молитва за Україну» і витримавши акторську паузу, мудро сказав: «Я щоразу дивлюся на зображення і бачу нові грані, картина як жива - вона ніби спілкується зі своїм глядачем - це неймовірно. Авторка - талант».

 

«Справді, генетика роботи передає хвилювання жінки-берегині часів Трипілля, жіноча молитва щира й завжди допомагала воїнам у житті. Молитва відкриває небеса для чудес, молитва рятує і дає людині ключі до життя й розвитку. Ця робота несе абсолютний позитив, добро й віру у світле щасливе майбутнє України. Дякую колегам за довіру - представляти нашу кафедру на урочистій виставці у музеї», - Доцент кафедри журналістики та мовної комунікації В.В.Чекалюк представила картину «Молитва за Україну».

 

 В музеї НУБіП України триває художня виставка, ветерес до якої не згасає, відвідувачі з усіх факультетів діляться враженнями від побаченого у соціальних мережах, приємно, що університет став чудовим стартом для творчості - НУБіП - це велика дружня родина. Виставку відвідало близько тисячі осіб, зокрема, відома художниця Ольга Кошелєва відзначила професійність зображення «Молитва за Україну». Мені приємно, що далі картина буде окрасою вернісажу у бібліотеках столиці у листопаді 2019, а потім у грудні - у мистецькому салоні... картини мають жити своїм життям і надихати людей на добро, мистецтво - це цікавий спосіб подивитися на буденність по-особливому і побачити світло, отримати заряд позитиву. 

  

Дякую за високу оцінку та квіти. Дякую колегам за довіру - представляти нашу кафедру на урочистій виставці у музеї, вдячна Марії Поливач директору та Тетяні Чумак, вченому секретареві музею за гостиність. Як сказав Альберт Ейнштейн: «Уява важливіша, ніж знання» саме фантазія окриляє людину й надихає на розвиток, - аналізує Вероніка Чекалюк.

Анастасія Марків,
гурток «Юний Журналіст»

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook