Святкування Дня працівників освіти 2019 в НУБіП України

4 жовтня 2019, 13:30
НУБіП

 У партитурі вічного буття,
Яку ніколи двічі не зіграти,
Є дні, яким судилось забуття,
А є прекрасні, незабутні дати

 

У такий прекрасний день, у найпрекраснішу  пору, коли шелестить падолистом осінь, у лузі снує мереживо бабиного літа, а на землі поломеніють різнобарвні квіти, напередодні Всесвітнього  Дня вчителя та  Дня працівників  освіти актова зала навчального корпусу №3 покликала працівників і студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України на урочисте зібрання і святковий концерт  з нагоди таких важливих днів.

            Ще на початку свята ведучі відзначили, що роки минають, на зміну одному поколінню приходить інше, приходять і відходять свята, дати, події, але день освітян святкуватиметься завжди, як завжди буде вчитель – головна людина у становленні кожного як особистості і фахівця.

     Вітаючи колектив університету з професійним святом, ректор Станіслав Ніколаєнко відзначивзнання, як і небеса, належать усім. І ми маємо зробити все, щоб над Україною було чисте, мирне небо, а наша молодь набувала якісних знань. Для цього, проводячи чергові реформи, потрібно подбати всього про три речі, які є основними. Перша – вчитель, викладач, майстер виробничого навчання – його підготовка та благополуччя. Друга – сучасна матеріально-технічна база. Третя – зміст освіти. І хоча хліб учителя нелегкий, та щоразу, коли бачимо наших студентів, випускників ми пишаємося, так само, як і викладачами та славним університетом – НУБіП України!

            А, звичайно, де свято – там творчі колективи кафедри культурології, які і цього разу натхненно дарували глядачам свої мистецтво,  викликаючи  шквал емоцій. Як завжди, вишуканим був «Вальс» від ансамблю бального танцю «Чарівність» під керівництвом доцента кафедри культурології Світлани Макоди, сучасним – молодіжний хіп-хоп хореографічного ансамблю « Сузір'я DANCE » під керівництвом старшого викладача  Ольги Сауріної, яскравими  - композиції від хорової (керівник – старший викладач  Володимир Якимчук) та балетної (керівник – Ольга Сауріна) груп народного ансамблю пісні і танцю «Колос» імені С.А.Семеновського. Трепетно звучав голос солістки студії естрадного співу «Войтвойс»  першокурсниці Ксенії Євтушенко (керівник – доцент Ірина Войтюк), по-солов'їному дзвінко – жіночий вокальний ансамбль  «Октава» під керівництвом викладача кафедри Ніни Мелікової. Прем'єрою пісні «Катерина» в оранжуванні доцента кафедри заслуженого артиста України Романа Рудого порадував глядачів чоловічий вокальний ансамбль «Амеро» на чолі з старшим викладачем Сергієм Дудком. А от студія академічного, джазового та естрадного співу, яку її учасники називають королівською академією музики, під керівництвом професора кафедри народної артистки України Наталії Шелепницької здивувала новим для себе і присутніх творчим тандемом – квінтетом у складі Анастасії Данько, Мар'яни Остяк, Валерії Дудки, Максима Штимака і Девіда Обі. Це було і голосисто звучно, і видовищно: Девід, який ще вчора не знав і не розумів жодного слова українською, співав « Біла, біла черемшина буйним цвітом зацвіла…», тож не дивно, що оплесків він «зірвав» чимало.

            Позитиву і веселого настрою  святові додали ведучі та «школярі»- учасники студентського народного театру  «Березіль» під керівництвом старшого викладача Наталії Тітенко і учасниця театру мініатюр під керівництвом фахівця Анжеліки Федоренко Ілона Якібчук.

              А от студію «Солоспів» представив її керівник заслужений артист України Віктор Кавун , а продовжив зорепад вітань гість свята – народний артист України, професор кафедри академічного та естрадного вокалу Інституту мистецтв  Київського університету імені Бориса Грінченка Олег Марцинківський, який люб'язно прийняв запрошення кафедри культурології відвідати наш університет і привітати колектив зі святом. У виконанні Олега Олександровича звучав драйвовий хіт «Пан Степан», а щирими побажаннями були сповнені авторські «На долю» і «Вірую». А, окрім уваги та аплодисментів, Олег Марцинківський отримав подяку з рук ректора НУБіП України Станіслава Ніколаєнка за безмежний внесок у розвиток українського мистецтва та підтримку студентської молоді.

            Тож ще раз – зі святом усіх !

             

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook