Участь співробітників кафедри терапії і клінічної діагностики у XII Міжнародній виставці LABComplEX

1 жовтня 2019 року

Співробітники кафедри терапії і клінічної діагностики доцент Немова Т.В. та старший викладач Палюх Т.А. взяли участь у роботі XII Міжнародної виставки LABComplEX, яка відбулася 27 вересня 2019 р. за адресою: Виставковий центр ACCO International Україна, Київ, проспект Перемоги, 40-Б.

  

Зокрема відвідали науково-практичний семінар «Передтрансфузійні лабораторні дослідження» (організатор - КНП «Київський міський центр крові»).
В рамках української лабораторної школи відвідали майстер-класи від компаній-постачальників обладнання для медичних лабораторій.
Корисні та пізнавальні заходи організували в рамках виставки і для відвідувачів напрямків «Ветеринарна медицина» (організатори - Державний науково-дослідний інститут з лабораторної діагностики та ветеринарно-санітарної експертизи та Державний науково-контрольний інститут біотехнології і штамів мікроорганізмів, кафедра мікробіології, вірусології та біотехнології НУБіП України) і «Наука і освіта »(організатор - НАН України).
Вони також взяли участь у Міжнародному науково-практичному семінарі «Антибіотикорезистентні мікроорганізми в об’єктах харчового ланцюга», який відбувся у рамках програми "Ветеринарна медицина" XII Міжнародної виставки LABComplEX.

Окрім того, під час роботи XII міжнародної виставки LABComplEX співробітники кафедри ознайомились із сучасним діагностичним та лабораторним обладнанням, виробами для взяття, транспортування та дослідження біоматеріалів, різноманітним спектром експрес-тестів та реактивів для біохімічного дослідження крові, гемостазу, інноваційними підходами до забезпечення лабораторій тощо.

Т. Палюх

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook