Вибір професії – вибір долі

23 вересня 2019 року
Яку професію обрати?  Одне з головних питань у житті кожної людини, адже саме від цього залежатиме її подальший успіх.
На допомогу старшокласникам школи I-IIIступенів №108 м. Києва, щодо ознайомлення із одним з кращих факультетів НУБіП України, факультетом аграрного менеджменту, прийшла доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського Драгнєва Н.І.
 
 
У ході бесіди з учнями 10-11 класів було акцентовано увагу на перевагах навчання на факультеті аграрного менеджменту, де здійснюється підготовка фахівців у галузі менеджменту та маркетингу,  висвітлено перспективи працевлаштування після закінчення навчання.
  
 
      Учнів було поінформовано про умови вступу до університету на навчання за державним замовленням та за кошти фізичних осіб, ознайомлено з переліком конкурсних предметів у сертифікаті ЗНО та особливостями змісту освітніх програм та підготовки за спеціальністю «Менеджмент організацій і адміністрування». Також Наталія Іванівна розповіла про студентське життя та культурне дозвілля та можливості розвивати свої таланти в музичній, театральній і спортивній сферах. Було надано вичерпні відповіді на запитання щодо можливостей навчання за кордоном, продовження навчання в аспірантурі тощо. Інформація про НУБіП України та факультет аграрного менеджменту, зокрема викликала інтерес школярів.

 
Висловлюємо подяку за організацію зустрічі та підписання договору про співпрацю між факультетом аграрного менеджменту НУБіП України та школою I-IIIступенів №108 м. Києва Колесниковій Світлані Миколаївні.
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту
ім. проф. Й.С. Завадського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook