«Давайте познайомимося!»: зустріч першокурсників із керівництвом факультету

2 серпня 2019 року

Ознайомити ще учорашніх абітурієнтів, а нині вже повноправних членів багатотисячного студентського колективу, з життєдіяльністю і структурою університету, та проінформувати відносно навчання та активного студентського життя – ось така мета «Школи першокурсника», головні заходи якої відбудуться протягом першої декади серпня 2019 року.

 

 

І вже 01 серпня 2019 року відбулася перша ознайомча зустріч першокурсників-правників з керівництвом юридичного факультету в стінах навчального корпусу № 6, де юні колеги протягом наступних чотирьох років будуть пізнавати свій майбутніх фах.

 

 

З вітальним словом до присутніх звернулася декан юридичного факультету Олена Яра та її заступниця Олена Улютіна, які привітали випускників шкіл та коледжів із їх новим статусом, ознайомили із історією та структурою факультету, розповіли про особливості навчання у вищій школі та відповіли на запитання.

 

   

  

 

А у першокурсників попереду ще знайомство із керівництвом університету, пізнавальні маршрути територією Національного університету біоресурсів і природокористування України, цікаві конкурси та відбір у колективи художньої самодіяльності та спортивні секції.

 

Віра Качур,

завідувач кафедри теорії

та історії держави і права

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook