За консервованими огірками – на кафедру технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. прф. Лесика.

25 липня 2019 року

    Першокурсники агробіологічного факультету, які опановують спеціальність «агрономія», проходять зараз одну з навчальних практик у ННВ лабораторії з переробки плодів і овочів кафедри технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. прф. Лесика.

    Поки їхні однокурсники з інших груп зараз працюють на дослідному полі в Агростанції, ці юнаки і дівчата навчаються за допомогою рефрактометра визначати в плодах сухі розчинні речовини, опановують різні рецептури соління плодів, зокрема огірків, вирощених у плодоовочевому саду без використання хімічних препаратів, розповідає завідувач кафедри Григорій Подпрятов. Та дізнаються багато чого іншого, необхідного в майбутній роботі агронома.

 

    До речі, огірки, які зараз закладаються в банки і які скоро можна буде придбати на кафедрі технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва, вирощені самими студентами, уточнює магістр Мирослава Лавренюк. За якість продукції відповідаємо, запевняють завідувачки лабораторій Леся Яблонська та Катерина Корнійчук.

Валентин Обрамбальський

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook