Немирів делегує в НУБіП кращих випускників!

17 липня 2019 року

     Наталя Загородня щойно закінчила відділення землевпорядкування Немирівського коледжу будівництва, економіки та дизайну Вінницького національного аграрного університету, отримавши диплом з відзнакою. Нині вона – абітурієнт землевпорядного факультету НУБіП.


    «Вважаю за необхідне закінчити навчання і здобути вищу професійну освіту конкурентного рівня в Україні» - каже Олександра. Звичайно, були роздуми щодо вибору університету. Допомогла профорієнтаційна робота викладачів факультету землевпорядкування НУБіП. Навесні з лекцією та презентацію про Університет до нас приїздив завідувач кафедри земельного кадастру Віктор Заяць. Презентував землевпорядний факультет, гарно відобразивши його переваги – передову навчальну базу, найвищий рівень підготовки викладачів, можливості працевлаштування за сприяння ради роботодавців факультету, його найкраще технічне забезпечення. Переваги останнього слухачам нашого коледжу наочно продемонстрував доцент кафедри землевпорядного проектування НУБіП Олександр Чумаченко. Для мене це була неабияка нагода визначитися, адже найцікавішими для себе вважаю дисципліни «Земельний кадастр», «Геодезія», «Землевпорядне проектування» та «Земельне право».


    У справедливості високої оцінки факультету переконалася, приїхавши в Київ , отримавши належну організаційну підтримку від працівників факультету в приймальній комісії. Тепер не сумніваюся, що маю нагоду навчатися на провідному землевпорядному факультеті України!».


Доцент кафедри земельного кадастру,
к.е.н. Н.В. Мединська

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook