Завершальний крок курсу – виробничо-технологічна практика

12 червня 2019 року

 У студентів 3 курсу технологічного відділення спеціальності «Виробництво і переробка продукції тваринництва» відповідальний період: вони набувають практичних навичок в галузі тваринництва в спеціалізованих потужних господарствах Чернігівської і Київської областей, удосконалюють свої знання, поглиблюють практичні компетенції проходячи виробничо-технологічну практику.

Базою практики в Чернігівський області Ічнянського району є господарство ТОВ «Рожнівка Агро». І в ньому проходять практику Демченко Андрій, Копил Анна, Харченко Артем, Черненко Людмила, Юр’єва Анна. Студенти-технологи під керівництвом керівника практики від господарства – Ю.Ю. Хмарука набувають практичних умінь з обслуговування та догляду за молодняком великої рогатої худоби та нетелями, проводять їх зважування та розрахунки з визначення середньої ваги різної ступеня відгодовування, беруть зразки силосу та оцінюють розмір його часток, доглядають за дійним стадом, ведуть підрахунку жувальних рухів корів та виконують інші роботи, які передбачені програмою виробничо-технологічної практики.

На свинокомплексі ТОВ «Нива Переяславщини» Київської області проходять практику: Бондар Олексій, Чорненко В’ячеслав, Мошенець Сергій та Кресан Юлія. Студенти набувають практичних умінь з годівлі, догляду та утриманні свиней на відгодівлі, приймають опороси, доглядають за підсисними свиноматками та поросятами – сосунами.

Викладачи циклової комісії сподіваються, що зерна знань, посіяних на заняттях, проростуть буйним урожаєм по прибуттю практикантів в стіни навчального закладу і будемо пишатися схвальними відгуками керівників господарств про наших студентів.

  

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook