Ректор Станіслав Ніколаєнко та голова наглядової ради Микола Томенко відвідали Заліщицький аграрний коледж

17 травня 2019 року
     Учора в Заліщицькому аграрному коледжі ім.Є. Храпливого, як і по всій Україні, розцвіли вишиванки. Символізм Дня вишиванки - це своєрідний код нації, духовний оберіг українського народу, рідного краю, батьківської оселі, тепла материнських рук.

     Урочистості цьому традиційному заходу додала участь в ньому шанованих гостей – ректора Національного університету біоресурсів і природокористування України Станіслава Ніколаєнка, голови наглядової ради НУБіП України Миколи Томенка та начальника відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Олега Єреська, що прибули цього дня з робочим візитом в коледж.

     Гостей урочисто зустріли студенти коледжу, одягнені в національні костюми різних регіонів України, та весь педагогічний колектив. Було представлено підготовлені студентами та викладачами коледжу виставкові експонати художньо-естетичного спрямування, присвячені Дню вишиванки.

     У читальній залі відбулася робоча зустріч ректора університету Станіслава Миколайовича Ніколаєнка з педагогічними працівниками коледжу, в ході якої ректор представив результати діяльності університету за п'ять років. Акцентовано увагу на тому, що у рамках реалізації програми «Голосіївська ініціатива – 2020» університет стрімко зміцнив свої позиції з міжнародної, наукової, виробничої, фінансової та виховної діяльності. Відзначено позитивну динаміку рейтингу університету, який став одним з лідерів в Україні та на міжнародному рівні. Йшлося також про продовження нарощення кадрового потенціалу, розвитку матеріально-технічного забезпечення, тісної співпраці з виробництвом та бізнесом з метою якісної підготовки фахівців.

     Ректор гостро поставив проблему розвитку сучасної освіти, мова йшла про долю коледжів в умовах реформування освіти, про роль викладача в освітньому процесі, необхідність тісної співпраці з бізнесом, про рівень оплати праці та про інші питання, які хвилюють сьогодні кожного педагога.
     Під час зустрічі було обговорено актуальні питання щодо діяльності та перспектив розвитку коледжу, відкриття на базі коледжу міжкафедральних навчальних лабораторій.

     Директор коледжу Володимир Глова виступив зі словами вдячності ректорові університету за підтримку і допомогу та висловив сподівання на подальшу плідну працю в структурі НУБіП України на чолі зі Станіславом Ніколаєнком.

     В актовій залі коледжу відбулася зустріч студентів з громадським і політичним діячем, головою наглядової ради Національного університету біоресурсів і природокористування України, Головою Громадського руху «Рідна країна», автором понад сотні наукових досліджень з політичних наук, історії, культурології Миколою Томенком. У ході зустрічі Микола Володимирович представив студентам загальнонаціональну акцію «Сім чудес України», яка була започаткована у 2007 році. Ця акція стала найуспішнішим проектом у галузі популяризації вітчизняного туризму за роки української незалежності.

     Крім того, звертаючись до студентів, голова наглядової ради університету запросив студентську молодь вступати та продовжувати навчання у Національний університет біоресурсів і природокористування України.
     На згадку про перебування в навчальному закладі Микола Володимирович подарував для студентської бібліотеки чудову добірку книг.

     Директор коледжу Володимир Глова також представив керівництво університету матеріально-технічну базу коледжу та ознайомили із навчально-методичним забезпеченням освітнього процесу.

     На завершення зустрічі представники дирекції та педагогічного колективу вручили на згадку про навчальний заклад шанованим гостям пам'ятні сувеніри, а студенти коледжу порадували музичними вітаннями у виконанні вокального ансамблю «Браво».

Ірина Левицька,
ВП НУБіП України «Заліщицький аграрний коледж ім.Є.Храпливого» 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook