На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулась чергова акредитаційна експертиза напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія»

25 квітня 2019 року
     Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 9 серпня 2001 р. №978 «Про затвердження Положення про акредитацію вищих навчальних закладів і спеціальностей у вищих навчальних закладах та вищих професійних училищах», у період з 23 по 25 квітня 2019 року проходить чергова акредитаційна експертиза напряму підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" ОС "Бакалавр".

     Експертна комісія у складі: Бурак Валентини Геннадіївни, завідувача кафедри інженерії харчового виробництва Херсонського державного аграрного університету (голова комісії); Манолі Тетяни Анатоліївни, доценту кафедри технології м'яса, риби і морепродуктів Одеської національної академії харчових технологій, кандидату технічних наук розпочали акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності в Національному університеті біоресурсів і природокористування України (надалі НУБіП України), пов’язану з підготовкою здобувачів вищої освіти за напрямом підготовки 6.051701 "Харчові технології та інженерія" на першому (бакалаврському) рівні вищої освіти.

     У ході експертизи комісія перевірила та проаналізувала подані матеріали стосовно фактичного стану кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісних характеристик підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності закладу вищої освіти та його відповідність установленим законодавством вимогам.

     Комісією було відмічено, що у НУБіП України створено всі умови для підготовки фахівців, має високий рівень професорсько-викладацького складу, необхідний для забезпечення освітянської діяльності за заявленим напрямом підготовки.

     Висновок: подані у розпорядження експертної комісії оригінали документів, що характеризують Національний університет біоресурсів і природокористування України, підтверджують можливість навчального закладу забезпечити підготовку здобувачів вищої освіти напряму підготовки 6.051701 «Харчові технології та інженерія», формування контингенту здобувачів вищої освіти за зазначеним напрямом підготовки здійснюється відповідно чинному законодавству без порушень.



Експертний висновок бакалаври.PDF (завантажити)

Лариса Баль-Прилипко,
декан факультету  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook