Катерина Лозоцька – призер ІІ етапу Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування»

25 квітня 2019 року
     В Університеті імені Альфреда Нобеля пройшов ІІ етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування» серед 93 студентів 49 закладів вищої освіти з різних регіонів України.

     Економічний факультет НУБіП України представляли дві студентки: першого курсу магістратури спеціальності «Облік і оподаткування» Катерина Лозоцька і четвертого курсу напряму підготовки «Облік і аудит» Марія Наконечна. Підготовку студентів до участі в ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади здійснювали науково-педагогічні працівники кафедри обліку та оподаткування д.е.н. професор, завідувач кафедри Калюга Є. В.; к.е.н., доценти Тивончук С. В.; Кузик Н. П., Колеснікова О. М., Мельянкова Л. В., Шевчук К. В. і доцент кафедри статистики та економічного аналізу Шиш А. М., а також інші провідні викладачі.

     Оцінювало учасників журі, до складу якого увійшли експерти з обліку та аудиту з провідних ЗВО України: Тернопільського національного економічного університету, Національного університету «Львівська політехніка», Донецького національного університету імені Василя Стуса, Миколаївського національного аграрного університету та інших.
     Олімпіада складалася з двох частин: письмової конкурсної роботи та комп’ютерного тестування за чотирма дисциплінами – «Фінансовий облік», «Управлінський облік», «Аналіз господарської діяльності» та «Аудит».

 

     За результатами конкурсного змагання в умовах жорсткої конкуренції Марія Наконечна отримала диплом переможця у номінації «Знавець Фінансового обліку», Катерина Лозоцька – у номінації «Знавець Аудиту». Окрім того, у загальному заліку за результатами Олімпіади Катерина Лозоцька посіла ІІІ місце і отримала диплом переможця Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Облік і оподаткування».

     З вітальним словом до учасників та переможців звернулися Борис Холод – Президент Університету імені Альфреда Нобеля і Тетяна Болгар – завідувач кафедри міжнародних фінансів, обліку та оподаткування. До привітань з подяками, грамотами, сертифікатами та цінними подарунками долучилися співорганізатори Олімпіади – представники Освітнього центру «Елькон», Української асоціації сертифікованих бухгалтерів і аудиторів, компанії «BDO Ukraine», аудиторської фірми «Каупервуд», газети «Все про бухгалтерський облік», КБ Concord bank.

     Висловлюємо щиру вдячність оргкомітету олімпіади за проведений захід на високому професійному рівні, гостинний прийом, а також за сильних суперників-студентів облікових спеціальностей.

Вітаємо Катерину Лозоцьку та її наукового керівника Євгенію Калюгу й бажаємо подальших наукових перемог та досягнень!

Наталія Кузик,
доцент кафедри обліку та оподаткування

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook