Ректор НУБіП України Станіслав Ніколаєнко зустрівся з колективом Ірпінського економічного коледжу

3 квітня 2019 року
     3 квітня ректор НУБіП України Ніколаєнко Станіслав Миколайович та начальник відділу регіонального розвитку, дистанційної освіти та заочного навчання Єресько Олег Вікторович з робочим візитом відвідали Ірпінський економічний коледж.

     На початку зустрічі було оглянуто навчально-матеріальну базу коледжу. В.о. директора Наталія Ільченко проінформувала, що проводиться робота з благоустрою території, поточний ремонт будівель та окремих приміщень. В центрі уваги керівництва коледжу також перебуває питання сконцентрування освітнього процесу у 3-х навчальних корпусах, оскільки один навчальний корпус передається в оренду для розміщення Ірпінського академічного ліцею НУБіП України.

     Після огляду матеріальної бази відбулася зустріч ректора з колективом коледжу, на якій були присутні педагогічні працівники, працівники з числа адміністративно-господарського та навчально-допоміжного персоналу, а також представники органів студентського самоврядування. Станіслав Миколайович прозвітував про основні досягнення колективу НУБіП України за останні 5 років, окреслив основні завдання діяльності в рамках програми університету «Новий курс на 2020-2025 роки» та місце відокремлених підрозділів в загальній університетській системі освіти. Також мова йшла про долю коледжів з огляду на можливе прийняття Закону України «Про фахову передвищу освіту», про роль викладача в освітньому процесі, необхідність тісної співпраці з бізнесом, який є кінцевим споживачем освітнім послуг, про рівень оплати праці та про інші питання, які хвилюють сьогодні кожного викладача.

     Звіт ректора Ніколаєнка С.М. завершився відповідями на питання студентів і викладачів. Студентів випускного курсу цікавило питання умов вступу та навчання на міжкафедральній лабораторії, що створена на базі коледжу, а викладач Іванова Світлана відзначила, що навчаючись на гуманітарно-педагогічному факультеті університету за спеціальністю «Педагогіка вищої школи», відчула доброзичливе ставлення з боку викладачів, відкритість та прозорість системи управління університетом. Завідувач навчальної лабораторії торговельно-технологічного обладнання Ковтун Олена підкреслила, що циклова комісія маркетингу і торгівлі має багато спільних заходів з кафедрою маркетингу і міжнародної торгівлі, кафедрою стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції, а викладач цієї ж циклової комісії, завідувач навчальної лабораторії дослідження якості продукції к.с.-г.н. Поцілуйко Микола відзначив глибоку змістовність і структорованість стратегії розвитку університету.

     В.о. директора Наталія Ільченко від імені педагогічного колективу висловила вдячність ректору НУБіП України Станіславу Ніколаєнку за можливість відкрито поспілкуватись, за підтримку колективу та сказала, що на останньому засіданні педагогічної ради від 29 березня одноголосно прийнято рішення про висунення кандидатури доктора педагогічних наук, професора, член-кореспондента НАПН України Ніколаєнка С.М. на посаду ректора.

     Також відбулася коротка нарада ректора Станіслава Ніколаєнка із заступниками директора, завідувачами відділень, головами циклових комісій. Основні завдання, поставлені ректором,  – вироблення стратегії розвитку коледжу, активна профорієнтаційна робота, якість освітнього процесу, співпраця з бізнесом.


Алла Заболотна,
методист Ірпінського економічного коледжу

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook