ЗУСТРІЧАЄМО ШКОЛЯРІВ: ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ НА ФАКУЛЬТЕТІ ТВАРИННИЦТВА ТА ВОДНИХ БІОРЕСУРСІВ

28 березня 2019 року

        28 березня на факультеті тваринництва та водних біоресурсів відбувся День відкритих дверей, на який завітали випускники загальноосвітніх шкіл, гімназій і ліцеїв, а також їх батьки.

       З вітальним словом і короткою інформаціє про факультет до усіх присутніх звернувся декан Вадим Кондратюк. Він коротко розповів про структуру факультету, його кадровий потенціал, представив усіх завідувачів кафедр і надав інформацію чим кожен з них і його підопічних займається. Вадим Миколайович розповів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка фахівців на факультеті, про переваги навчання та олімпіади, які проводяться тут, про можливості міжнародного стажування, практичної підготовки та перспективу подальшого працевлаштування. Декан наголосив, що сьогодні ми рекламуємо всій факультет, який є одним з кращих і найпотужніших на території нашої країни, і студенти тут навчаються найкращі, а щоб бути такими потрібно ставити високі вимоги до себе, вчитися, постійно самовдосконалюватися та будувати своє майбутнє в Україні.

    Слід відзначити, що на початку представлення інформації про факультет в аудиторії були присутніми близько 40 потенційних абітурієнтів, а по завершенню вже 87 осіб.

    Потому усі присутні ознайомилися з матеріально-технічною базою факультету - лекційними аудиторіями, навчальними лабораторіями, комп’ютерними класами, акваріуміальною, Голосіївською навчально-дослідною пасікою, лабораторією конярства, молока і м’яса, виставочними павільйонами сучасного технологічного обладнання у свинарстві та птахівництві та багато інших. З позитивом вони відмітили і умови проживання, які створені у гуртожитку № 11.

    Завершилась зустріч дружнім фото на згадку про один з чудових днів, який був проведений у стінах факультеті тваринництва та водних біоресурсів.

Микола Грунтковський,

доцент кафедри технологій у

птахівництві, свинарстві та вівчарстві
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook