День відкритих дверей як дороговказ для правильного вибору: юридичний факультет зустрів випускників українських коледжів та технікумів

24 березня 2019 року

     Через декілька місяців для випускників українських коледжів і технікумів, які вирішили продовжити освітній шлях та здобути ОС «Бакалавра», розпочнеться вступна компанія. Але перед тим так необхідно зробити нелегкий вибір – обрати гідний заклад вищої освіти для реалізації свого наміру. Тому проведення Днів відкритих дверей, ярмарок вакансій, днів кар’єри стає традиційним кожного року у весняний період. Продовжує цю традицію і Національний університет біоресурсів і прирдокристува6нння України, який 21 березня 2019 року запросив здобувачів ОС «Молодший спеціаліст» на День відкритих дверей.
     Не залишився осторонь і юридичний факультет, який гостинно прийняв делегацію студентів Київського професійно-педагогічного коледжу імені Антона Макаренка, представників Немішаївського агротехнічного коледжу та Вінницького технологічно-промислового коледжу.

     Заступник декана з виховної роботи Олена Улютіна, завідувач кафедри теорії та історії держави і права Віра Качур та доцент кафедри теорії та історії держави і права Світлана Хом’яченко провели потенційних абітурієнтів територією 6 навчального корпусу, познайомили із історією факультету, кафедрами, їхнім науковим потенціалом та викладачами, які будуть забезпечувати навчальний процес, лекційними і навчально-практичними аудиторіями та навчальними лабораторіями (зала судових засідань та криміналістична лабораторія).

     Гості отримали можливість побувати і на практичному занятті з «Теорії держави і права», поспілкуватися із студентами 1 курсу, які поділилися своїми враженнями від навчання (Роман Коваль та Папуна Білісешвілі), а також відвідати майстер-клас із написання позовних заяв.

     Зустріч-знайомство пройшла насичено, у теплій і дружній атмосфері.
     Тож бажаємо випускникам успішного завершення навчання, отримання диплома «Молодшого спеціаліста» та здійснити правильний вибір навчального закладу для продовження навчання на ОС «Бакалавр».
     Віримо, що ним стане юридичний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України і ми зустрінемося у новому 2019-2020 навчальному році!

Світлана Хом’яченко та Віра Качур,
кафедра теорії та історії держави і права 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook