Визначилися переможці І туру Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»

13 березня 2019 року

На кафедрі автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І. І. Мартиненка проведено І тур Всеукраїнської олімпіади серед студентів освітнього ступеня «Бакалавр» та «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології».


До участі в олімпіаді були запрошені студенти 4 курсу, 3 курсу (скороченого терміну навчання) освітнього ступеня «Бакалавр» та студенти 1 курсу і 2 курсу освітнього ступеня «Магістр»  спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології». До складу комісії з перевірки результатів робіт входили завідувач кафедри автоматики та робототехнічних систем ім. акад. І.І. Мартиненка, д.т.н., професор Лисенко В.П., д.т.н., професор Шворов С.А., к.т.н., доцент Болбот І.М.


Результатом І туру олімпіади стало нагородження переможців освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

І місце – Москаленко Андрій;

ІІ місце – Голота Антон;

ІІІ місце – Варакута Андрій;

ІІІ місце – Макарук Дмитро.


Освітнього ступеня «Магістр» спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології»:

І місце – Рахманіна Анастасія;

ІІ місце – Логвиненко Сергій;

ІІ місце – Пасєка Роман;

ІІІ місце – Любцов Іван.


Вітаємо переможців та бажаємо із честю представити наш навчальний заклад у ІІ турі Всеукраїнської олімпіади зі спеціальності «Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології», котрий відбудеться на базі Одеської національної академії харчових технологій в травні поточного року. 

 

 

Ігор Болбот,

заступник директора

ННІ енергетики, автоматики 

і енергозбереження

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook