Відбулась відкрита лекція доцента кафедри Олександра Файчука.

7 березня 2019 року

   У вівторок - 05.03.2019 року на 4 парі в ауд. 511, к.10 відбулась відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Олександра Михайловича Файчука для студентів 4 курсу факультету аграрного менеджменту, спеціальностей "Маркетинг" та "Менеджмент" на тему: "Державна підтримка сільського господарства в країнах світу".

 

   Олександр Файчук логічно, послідовно та цікаво розкрив кожне питання. Не стандартний підхід до подання матеріалу зацікавило аудиторію та викликало жваву дискусію. Презентаційні матеріали були подані в легкій та яскравій формі, послідовно доповнюючи розповідь викладача.

 

   Присутні викладачі, а саме кандидати економічних наук, доценти Артиш Віктор Іванович, Міщенко Іван Анатолійович, Кузьменко Сергій Володимирович, Марцишевська Юлія Леонідівна, високо оцінили фаховий рівень лектора і проведеного заняття. Студенти відмітили актуальність теми, доступність поданого матеріалу, стиль його викладу та, загалом, інноваційний підхід до викладання.
   В кінці лекції, присутні викладачі та студенти заповнили спеціальні анкети, в яких поставили високі оцінки.

 

к.е.н., доцент Міщенко І.А.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook