Творча молодь: нові перемоги

5 березня 2019 року
     На кафедрі культурології Національного університету біоресурсів і природокористування України зараз гаряча пора: вже тиждень поспіль красуні і красені, обрані на всіх факультетах та у відокремлених підрозділах університету, під керівництвом наставників-викладачів кафедри готуються підкорити глядацьку залу та журі феєричної події року – конкурсу «Краса НУБіП-2019» – і позмагатися за головні титули конкурсу – Міс та Містер НУБіП.

     Проте творчі студії кафедри не припинили у цей час свою роботу, а їх учасники продовжують дарувати університетові приємні новини. Ось і зараз хочемо поділитися однією із них на XI Міжнародному фестивалі-конкурсі «Україна єднає світ» студенти факультету тваринництва та водних біоресурсів Валерія Дудка та Іван Артамонов стали володарями 2-ї премії, а студент ННІ лісового і садово-паркового господарства Микола Кучерявий та студент факультету конструювання та дизайну Микола Кушнір отримали дипломи 3-го ступеня.

  

     Керівник студії естрадного співу «VoytVoice» доцент кафедри культурології Ірина Віталіївна Войтюк каже, що дуже задоволена і своєю роботою, і своїми вихованцями, адже, навчаючись у студії лише півроку, Микола Кучерявий та Микола Кушнір продемонстрували високий рівень вокальної майстерності, тож їхня бронзова нагорода абсолютно заслужена. А те, що Іван Артамонов своїми авторськими піснями буквально розірвав творчий простір фестивалю в жанрі «Rock Music», доводить, що талановиті люди талановиті у всьому.

     А ось так поділилася враженнями про участь у фестивалі Валерія Дудка: «Хоча багато чинників хотіло вплинути на те, щоб у фестивалі я участі не взяла, та все ж вирішила: будь-що спробую! Тим більше мала хорошу підтримку, вже популярного в нашому у університеті і не тільки студента-співака Данила Карачевського та свою подругу Богдану Бабенко, які, до речі, вболівали за мене і на самому дійстві. Співала дебютну для себе пісню, «Don’t let me town», яку вперше виконала на конкурсі «Краса ТВБ». На нагороду не дуже сподівалася, адже давно не «обіймалася» зі сценою, а на конкурсі почула таке професійне виконання багатьох конкурсантів… Яким же було моє здивування і захоплення, коли неочікувано для себе почула, що мене викликають для нагородження як лауреата другої премії ! Я повірила в себе і у свої можливості, бо це перша моя нагорода за вокальний конкурс. Спасибі за можливість взяти участь у конкурсі доценту кафедри культурології Ірині Віталіївні Войтюк, а за допомогу в реставрації пісні, вокальні поради і витримку – професору кафедри Наталії Михайлівні Шелепницькій. Я йтиму до нових вершин, це – моє.»

Вітаємо наших переможців з нагородами на високопрофесійному конкурсі, бажаємо натхнення, злетів і глядацької любові!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook