Конференція ЛАБОРАТОРІЯ NO-TILL

20 лютого 2019 року
м. Київ

15-16 лютого 2019 р. декан факультету Микола Доля  взяв участь у першій конференції ЛАБОРАТОРІЯ NO-TILL. Він виступив із доповіддю «Система захисту вирощуваних культур від комплексу шкідників і хвороб на основі регулювання живлення рослин при No-till технології».

Він відмітив, що першочерговим при  NO-till є науково-обгрунтована сівозміна (зернобобові понад 33%) і система спостережень та контролю поширення, щільності, інтенсивності розвитку та шкідливості комплексу шкідливих організмів.

Головною передумовою захисту рослин за ресурсоощадних систем NO-till  є високотехнологічний моніторинг і прогноз шкідливих організмів, який повинен представляти собою систему збору, накопичення, аналізу і використання фітосанітарної інформації з метою цілеспрямованого і оптимального проведення профілактичних і спеціальних біологічних (62 %) та хімічних (38 %) засодів захисту рослин.

 При  NO-till високоефективне (до 87 %) управління популяціями шкідливих організмів у межах конкретних агробіоценозів за механізмами самоуправління і профілактичного застосування оптимальної для конкретних умов системи заходів щодо оптимізації фітосанітарного стану посівів із науковим супроводом

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook