Виставковий практикум групи м-41

2 листопада 2018 року

Навчальна програма здобувачів професії «менеджер» дуже насичена і різноманітна. Вона вимагає проведення різних форм занять. Одну з тем «Складання фото звіту за результатами відвідування сільськогосподарської виставки» студенти групи М-41 коледжу відпрацювали на Міжнародній виставці сільськогосподарської техніки та обладнання «ІнтерАГРО» в Києві.

У роботі виставки взяло участь близько 400 компаній з більш ніж 20 країн світу. Зокрема, широко були представлені експозиції Німеччини, Франції, Китаю, Туреччини. Не могли не вразити відвідувачів новинки сільськогосподарської техніки та обладнання: трактори, комбайни, ґрунтообробна техніка, обприскувачі, техніка для тваринницьких комплексів та кормозаготівлі.

В рамках виставки пройшло ряд ділових заходів, тематика яких формувалася у відповідності до актуальних проблем АПК, з урахуванням останніх світових тенденцій розвитку галузі. Серед них особливу увагу молоді привернув День молодого спеціаліста «Твій професійний старт», в ході якого було проведено «Ярмарок вакансій», який об’єднав більше 25 роботодавців, готових забезпечити цікавою роботою молодих спеціалістів.

Відвідування виставки не тільки залишило незабутні враження, а й укріпило надію можливості працевлаштування.

  

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook