Одинадцятикласники зустрілися з іноземними студентами НУБіП

19 грудня 2018 року

Про переваги української освіти: одинадцятикласники зустрілися з іноземними студентами НУБіП


    На факультеті тваринництва та водних біоресурсів пройшла зустріч учнів 11-х класів з іноземними студентами НУБіП. Сьогодні в університеті навчаються молоді люди зі США, Нігерії, Гани, Західної Африки, які з приємністю погодилися поспілкуватися з майбутніми абітурієнтами.
    Дуже приємно, що у процесі спілкування мовного бар’єру не виникало: наші студенти та школярі вільно спілкувалися англійською мовою, говорить організатор зустрічі завідувач кафедри біології тварин Микола Сахацький.
    «Чи подобається навчання в НУБіП?», «Які відмінності між українською та закордонною освітою?», «Чому не обрали навчання у своїй країні?» - ось тільки невелика частина питань, які прозвучали.

    Іноземні студенти поділилися своїми переживаннями перед вступом та позитивними емоціями від навчання і зазначили, що на кожній пари дізнаються багато нового.

 

  


    Старшокласники були здивовані тим, що в Україні отримати вищу освіту доступніше, порівняно з їхньою рідною країною, а повернувшись додому з дипломом європейського зразка НУБіП можна гарантовано отримати перспективну роботу. І тут у майбутніх абітурієнтів виникло цілком логічне і закономірне питання: навіщо ж так прагнути поїхати на навчання у ту ж Польщу, як того хочуть батьки? Чи ж не краще обрати такий престижний український виш (який до того ж дає своїм випускникам можливість отримати подвійний диплом – український і закордонного університету партнера), як НУБіП?


Аліна Дібрівна,
студентка факультеті тваринництва та водних біоресурсів

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook