Оновлення матеріально-технічної бази - вимога часу

22 листопада 2018, 8:30


Практичний та інноваційний зміст навчання студентів факультету ветеринарної медицини вимагає використання сучасної матеріально-технічної бази. За сприяння ректорату університету, деканату факультету ветеринарної медицини та ННІ післядипломної освіти кафедра фармакології та токсикології продовжила роботу з оновлення матеріальної бази, що є одним з основних завдань програми «Голосіївська ініціатива - 2020».
Активна участь співробітників кафедри у залученні коштів шляхом надання послуг з підвищення кваліфікації практикуючих лікарів ветеринарної медицини на комерційній основі і вчасно проведені тендерні закупівлі (за що окрема подяка тендерному відділу університету) дозволили студентам 4 курсу після навчальної практики повернутись в оновлену навчальну лабораторію.


Студенти під керівництвом викладача і самостійно мають можливість виконувати в повному обсязі лабораторні роботи з дисципліни «Ветеринарна токсикологія».


Виконуючи лабораторні роботи студенти закріплюють отримані теоретичні знання й набувають практичних навичок з питань діагностики отруєнь тварин пестицидами, кормовими добавками, отруйними рослинами тощо.
Отримані студентами знання з курсу ветеринарної токсикології стануть їм у нагоді в майбутній практичній діяльності.

Г. Бойко

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook