Міжнародне стажування “Інноваційний навчальний заклад 21 століття – європейський досвід в рамках LLP моделі Європейської комісії” (01-03.2018)

 

Міжнародне стажування “Інноваційний навчальний заклад 21 століття – європейський досвід в рамках LLP моделі Європейської комісії” було організовано ФундацієюCentral European Academy  Studies and Certification (CEASC), Польща  у співпраці з Університетом Суспільних наук (UNS), м. Лодзь, Польща
 
 
Головною ціллю стажування було підвищення рівня компетентності та кваліфікацій шляхом перейняття кращого європейського досвіту щодо управління сучасним навчальним закладом із застосуванням європейської моделі LLP.
У рамках третього модулю учасники стажувалися в Університеті Суспільних наук (м. Лодзь, Польща) та отримали дипломи про стажування у вищому навчальному закладі країни, що входить в ЄС.
 
Міжнародне стажування завершилося міжнародною науково-практичною конференцією «Проектний підхід та інновації в освіті в контексті інтеграції до європейського освітнього простору» із публікацією тез. Аспіранти кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності Горбата Людмила та Павловська Анна, разом з науковим керівником, доктором наук з державного управління Іриною Грищенко взяли участь у конференції.
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook