НУБіП України презентовано на освітньому форумі «Успішний 11-класник», що пройшов у Харкові

6 листопада 2018 року

     4 листопада 2018 року на базі НТУ ХПІ «Будинок студентства» м. Харків відбувся форум «Успішний 11-класник», організаторами якого виступила компанія ZNOUA. Одним із завдань заходу, було знайомство майбутніх абітурієнтів з представниками вищих навчальних закладів, які надавали фахову, вичерпну інформацію на запитання майбутніх вступників.

     Окрім спілкування з представниками вишів, учні шкіл мали можливість взяти участь в тематичних панельних дискусіях, послухати відомих спікерів, які ділились секретами, як побудувати успішне майбутнє, були представлені вимоги вступу-2019 року, і вимоги до складання ЗНО-2019.

     Наш Університет представили: секретар приймальної комісії, к.с.н. доцент Лариса Коропець та провідний фахівець відділу якості освіти, маркетингу і профорієнтаційної роботи Дмитро Заїчко.

     На форум завітали близько 350 учасників, одинадцятикласники та їхні батьки цікавились вступом до НУБіП України. З побажаннями не помилитись при виборі ВНЗ, учнів запрошували завітати на день відкритих дверей до НУБіП України!

Дмитро Мотринчук,
начальник відділу якості освіти, маркетингу та профорієнтаційної роботи

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook