Профорієнтація у спеціалізовані школі І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва

27 вересня 2018, 15:55

 

26 вересня 2018 року доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук к.і.н. Хвіст В.О. з метою проведення профорієнтаційної роботи відвідала спеціалізовану школу І-ІІІ ступенів з поглибленим вивченням англійської мови № 85 міста Києва.

Учням 11-их та 10-их класів було надано основні відомості про умови вступу та напрями підготовки в Національному університеті біоресурсів і природокористування України та окремо закцентовано увагу щодо переваг навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті та, зокрема, на кафедрі міжнародних відносин і суспільних наук (спеціальність «Міжнародні відносини»). Учням також було запропоновано перегляд відеороликів про спеціальності, за якими здійснюється підготовка на кафедрах гуманітарно-педагогічного факультету.
 
 
В ході зустрічі проведено анкетування, в результаті якого виявлено що учні зацікавились запропонованою інформацією. Також, за допомогою анкети, отримано контактну інформацію випускників, яка буде внесена у базу даних абітурієнтів кафедри міжнародних відносин і суспільних наук. 
 
 
Керівництву школи, класним керівникам та учням надано рекламні буклети, інформаційні матеріали про правила прийому до університету та контакти НУБіП України, гуманітарно-педагогічного факультету та кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
 
Вікторія Хвіст, 
доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook