Співпраця з Німецько-українським аграрним демонстраційним та навчальним центром продовжується

9 жовтня 2018 року

    В рамках договору про співпрацю між НУБіП України і Німецько-українським аграрним демонстраційним та навчальним центром за ініціативи заступника начальника навчального відділу з питань практичної підготовки Бачинського Олега Вікторовича представники останнього завітали на факультет тваринництва та водних біоресурсів.

    Науково-педагогічні працівники та студенти факультету разом з референтом семінару Тіно Хохмутом провели жваву дискусію на тему "Годівля як процес менеджменту, стратегія, контроль (корів, нетелів і молодняку)".

    Було обговорено проблеми та новації у годівлі молодняку великої рогатої худоби. Тіно поділився із науковцями факультету практичним досвідом і науковими результатами в питаннях вирощування молодняку великої рогатої худоби для ремонту стада. Зокрема звернув особливу увагу на важливість і своєчасність випоювання перших порцій молозива, підгодівлю телят комбікормами з метою стимуляції розвитку рубця та раннє привчання їх до сумішей, які в послідуючому використовуються в годівлі нетелей і корів.

Руслан Кононенко,

заступник декана факультету

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook