Члени гуртка «Дорадник» відвідали Travel Hub (20.09.2018 р.)

20 вересня 2018, 19:08
Формування професійних компетентностей неможливий без отримання практичних навичок та знань про інновації туристичного ринку та консультування. Члени гуртка «Дорадник» провели виїзне практичне заняття в компанії TravelHub міста Києва.
Цейпроект унікальногоінноваційного центру існує всього рік та представляє собою простір, в якому кожний зацікавлений в сфері туризму та подорожей знайде для себе щось нове. На 400 кв метрах території TravelHub є декілька, важливих для розвитку туризму, зон: ко-воркінг, медіа-зони, бібліотека, магазин сувенірів, конференц-зали – все, що надихає на творчість та стимулює до натхненної роботи.
Директор, автор ідеї та засновник TravelHubІ рина Володимирівна Дворська провела екскурсію для студентів та поділилася своїми думками з приводу реорганізації туристичного ринку, нових тенденції його розвитку, формування нових підвалин індустрії подорожей. Також поділилася творчими задумами в освоєнні нових сервісів в сфері подорожей.
TravelHubце обмін досвідом і знаннями, підтримка туристичних старт-апів, навчання і просування нового типу подорожей – подорожей зі змістом.
Для наших студентів було запропоновано взяти участь в заходах, які проводяться в TravelHubз метою вивчення досвіду організації подорожей.
 
Ірина Кудінова,
керівник гуртка «Дорадник»
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook