Українсько-німецький проект

20 вересня 2018 року

У рамках міжнародного співробітництва 19 вересня 2018 року до Немішаївського агротехнічного коледжу завітала делегація  на чолі з держсекретарем Федерального міністерства продовольства і сільського господарства Німеччини паном  Штюбгеном. Директор коледжу В.І. Альохін ознайомив делегацію  з матеріально-технічною базою коледжу  та конкретними навчальними  планами, які виконують студенти Немішаївського агротехнічного коледжу. До делегації і всіх присутніх гостей з вітальним словом звернулась директор ДУ НМЦ «Агроосвіта» Т.Д. Іщенко. Перший заступник міністра Міністерства освіти В.Ковтунець та парламентський держсекретар Міхаель Штюбген провели прес-конференцію на тему «Аграрна освіта – новий зміст та підходи  до надання ринково орієнтовних практичних знань: приклад аграрних коледжів». В ході цієї зустрічі  обговорювалися попередні результати реалізації спільного проекту.

«Сприяння розвитку професійної освіти в аграрних коледжах України»,де керівником проекту є Ханс Георг Хассенпфлюг,  а також були визначені стратегічні напрямки подальшої співпраці в освітній та науковій сферах. Основними напрямами проекту є оновлення навчальних програм із посиленим інтегруванням практики в освітній процес та навчання викладачів. Мета проекту – посилення практичної орієнтації методів та змісту навчання в аграрних коледжах України і поліпшення практичних навичок випускників.

З презентацією окремих результатів діяльності аграрних закладів  виступив заступник директора НМЦ «Агроосвіта»  М.П.Хоменко.

У зустрічі приймали  участь директор департаменту агропромислового розвитку Київської області С.М. Шупик, заступник директора департаменту освіти і науки Київської ОДА Я.І. Тростянська, з Міністерства освіти і науки України І.Р. Будько,голова Бородянської районної ради Г.М.  Єрко, голова Немішаївської селищної ради С.В.Замидра,   директори: Іллінецького коледжу В.В.Пиндус, Глухівського коледжу А.В.Литвиненко, Мирогощанського коледжу В.Я.Терновик.

На завершення зустрічі директор коледжу В.І. Альохін  подякував почесним гостям за цікаві пропозиції, а також  висловив  сподівання на подальшу співпрацю з нашим коледжем.

Костромська А.М.- зав.бібліотекою

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook