Посвята в студенти факультету інформаційних технологій

31 серпня 2018 року

     Напередодні святкування Дня знань для студентів факультету інформаційних технологій відбулося урочисте свято з нагоди вручення студентських квитків та прийняття «Присяги першокурсника». В актовому залі 3 навчального корпусу зібралися першокурсники, їх батьки, дідусі та бабусі, викладачі факультету. І це – не випадково, адже багато першокурсників стали студентами НУБіП у другому та навіть третьому поколінні.

     Вже традиційно ведучими свята були студенти факультету Гавриленко Ганна та Понзель Ярослав, а першокурсників вітала своїм чарівним співом Антоніна Штика та гурт «Чарівність», у складі якого виступають троє студентів факультету Корнієнко Нікіта, Кульгейко Максим та Роман Сніир.

     Після прийняття студентами присяги відбулося вручення студентських квитків. З вітальними словами до студентів звернулася декан факультету Олена Глазунова, яка привітала студентів у родинному колі факультету, побажала щоб вони стали кращими студентами факультету за всю його історію, щоб їх очікування від здійсненого вибору були виправдані, щоб студенти і викладачі стали партнерами у формуванні професійної компетентності. В той же час, звернула увагу студентів, що процес навчання не є одностороннім і як би не намагався викладач навчити, без відповідних зусиль студента ці намагання будуть марними. До привітань долучились заступники декана Наталія Клименко та Тетяна Волошина, а також завідувачі кафедр Белла Голуб, Олена Кузьмінська, Андрій Скрипник, Михайло Швиденко, Дмитро Касаткін. У своїх виступах кожен з них зазначав необхідність навчання і самовдосконалення задля досягнення успіхів у подальшому житті.

 
 
 
 
 
 

     Вручення студентських квитків для усіх груп студентів супроводжувалося оплесками, цікавими коментарями та побажаннями як від декана, так і від студентів.
     Відразу ж першокурсники заявили про себе сольним виступом Влада Харченко, який з поміж інших отримав цього дня свій студентський квиток, а його батько під час навчання в університеті був активним учасником ансамблю «Колос».

 
 
 

     Виконанням пісні «Красиво» від вокальної збірної факультету свято було завершене. Ще раз вітаємо наших першокурсників! Очікуємо від вас перемог в олімпіадах, хакатонах, челленджах, стартап-конкурсах, наукових конкурсах! Будьте активні та цілеспрямовані!


Ірина Ясенова,
доцент кафедри комп’ютерних наук

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook