Рецепт життєвого успіху. Артем Швець: "Навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України стало трампліном для мого кар'єрного успіху"

23 липня 2018, 14:34

      Сьогодні багато молодих людей шукають рецептів життєвого успіху. Своїм рецептом з ними ділиться Артем Швець, випускник магістратури Національного університету біоресурсів і природокористування України. Це допитливість, наполегливість у досягненні поставленої мети і, безперечно, правильний вибір вищого навчального закладу, де можна отримати якісну фахову підготовку.
     Народжений у славному місті Запоріжжі, що розкинулося на берегах величного Дніпра, Артем з дитинства захопився риболовлею, цікавився життям водних мешканців. У виборі вищого навчального закладу для отримання фахової освіти не вагався – обрав найкращий, адже був впевнений що саме навчання в НУБіП України, на факультеті тваринництва та водних біоресурсів, за спеціальністю «Водні біоресурси та аквакультура» дасть можливість мати улюблену роботу.


Фото 1. Артем Швець на практичних заняттях в ННВЛ рибництва кафедри аквакультури (смт. Немішаєво)      

    Цей високий худорлявий хлопець з живими очима виділявся серед одногрупників своєю допитливістю. З першого курсу став членом наукового студентського гуртка «Рибництво», не пропускав його жодного засідання. Особливо сподобалися Артемові практичні заняття гуртківців на базі рибоводних господарств. В якості об’єктів наукового інтересу обрав собі осетрових риб, адже це найцінніші представники іхтіофауни водойм України і перспективні об’єкти аквакультури.

    Завдяки тісним зв’язкам університету з виробничими підприємствами рибної галузі, практичну підготовку Артем Швець пройшов на кращих рибних господарствах України – у ПАТ «Чернігіврибгосп», де набував практичних навичок зі штучного відтворення коропових видів риб, та на підприємстві з виробництва продукції осетрових риб індустріальними методами – ПП «Науково-виробниче-підприємство «Бестер»».


Фото 2. На практиці в ПП "НВФ "Бестер"": упаковка заводських личинок стерляді перед їх транспортуванням    

       Ще навчаючись на останньому курсі університету, Артем отримав запрошення на роботу в найбільшому в Україні спеціалізованому Одеському осетринницькому комплексі, куди і пішов працювати після отримання диплому про вищу освіту. Отримав посаду рибовода басейнового комплексу, приймав участь в кампанії зі штучного відтворення стерляді, севрюги, сибірського і руського осетрів та білуги.
       Професійні інтереси цього хлопця не обмежуються лише технологією рибництва. Артем приймає активну участь в маркетинговій діяльності підприємства. Завдяки знанню іноземної мови, він шукає за кордоном покупців для товарної продукції підприємства – делікатесної чорної ікри.

Доцент кафедри аквакультури, к.с.-г. н.

Коваленко Василь Олександрович

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook