Привітання випускників бакалаврів!!!

18 липня 2018, 19:43

 Шановні випускники !!!

 
Чотири роки тому ви перетнули поріг факультету конструювання та дизайну НУБіП України як студенти, а тепер залишаєте його бакалаврами. У стінах своєї Альма-матер ви отримали необхідні знання, навички та досвід, зустріли своїх найкращих друзів, товаришів, коханих, реалізували себе у науковій, громадянській, творчій діяльності.
Більшість з вас вже отримали перший досвід роботи на виробництві та оцінку своїх знань і вмінь, але ваші особисті досягнення свідчать про те, що зусилля ваших педагогів дали щедрі плоди. Ви – наша гордість! Ви – обличчя нашого університету, факультету, кафедри!
Сьогодні настав той час, коли Ви повинні прийняти рішення про наступні свої життєві кроки. Для одних – це вступ в магістратуру, для інших – працевлаштування. Секрет успіху у будь-якій справі полягає в наполегливій роботі над собою та вмінню об’єднувати зусилля заради певної мети.
З цієї нагоди хочемо побажати Вам наснаги те наполегливості у втіленні Ваших цілей та мрій, щастя, здоровя та благополуччя, миру і добра Вам та вашим сімм.
 
Колектив кафедри надійності техніки
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook