Доценти Світлана Христюк та Людмила Шанаєва-Цимбал пройшли стажування за програмою «Організація навчального процесу, програми підготовки, інноваційні технології та наукова робота в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University»

5 липня 2018 року
Новий Сонч, Польща

Доценти кафедри англійської філології Світлана Христюк та Людмила Шанаєва-Цимбал пройшли стажування за програмою «Організація навчального процесу, програми підготовки, інноваційні технології та наукова робота в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University» (108 годин) 11 – 29 червня 2018 р. та взяли участь в ІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Пріоритети наукових досліджень – 2018: теоретична та практична цінність», яка відбулася 26 – 29 червня 2018 р., в місті Новий Сонч, Польща.

Wyższa Szkoła Biznesu – Національний університет Луї (WSB-NLU) успішно надає освітні послуги для студентів з 1991 року; це приватний вуз з винятковими традиціями міжнародного співробітництва та активно співпрацює з понад 30 університетами в усьому світі. З самого початку свого існування головною метою університету є створити можливість багатого інтелектуального і практичного розвитку для студентів та випускників.

Програма стажування включала в себе 3 модулі. Модуль 1. Організація навчального процесу та підготовка студентів в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University (36 годин), зокрема: факультети та програми підготовки студентів в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University; організація навчального процесу в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University; електронний університет. Система CloudA; інтернаціоналізація навчального процесу та можливості отримання освіти в Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University для студентів з інших країн.

Модуль 2. Інноваційні технології, науково-методичне та інформаційне забезпечення освітнього процесу (36 годин), зокрема:  використання інноваційних технологій в освітньому процесі; академічна мобільність студентів як органічна частина навчального процесу в університеті; науково-методичного надбання університету; лекції, практика та семінари за напрямами підготовки (показові заняття).

Модуль 3. Наука як основа освітнього процесу (36 годин), зокрема: досвід наукової діяльності Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University; наукові проекти та наукові видання Wyższa Szkoła Biznesu – National-Louis University; наукова робота та пріоритети наукових досліджень студентів; репозиторій університету та робота з електронним бібліотечним фондом.

Під час очної частини стажування з 26 по 29 червня 2018 року Світлана Христюк та Людмила Шанаєва-Цимбал ознайомилися з презентацію університету, його матеріально-технічною частиною, аудиторною та поза аудиторною роботою, взяли участь в консультаціях, наукових дискусіях, роботі з бібліотечним фондом університету. За результатами програми стажування та конференції НПП кафедри отримали сертифікати та опублікували тези конференції у фаховому міжнародному виданні.


Н.О. Арістова,
завідувач кафедри англійської філології

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook