Факультет презентував свої здобутки майбутнім абітурієнтам

12 квітня 2018 року

11.04.2018 року в 3-му навчальному корпусі НУБіП України перед входом до актової зали відбулася виставка наукових досягнень факультетів університету, присвячена Дню відкритих дверей. Був представлений і факультет ветеринарної медицини. В експозиції були показані препарати, макети, прилади, виготовлені студентами-гуртківцями та науково-педагогічними  працівниками з кафедр, зокрема: анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка, паразитології та тропічної ветеринарії, хірургії і патологічної фізіології, ветеринарно-санітарної експертизи. Експозиція викликала жвавий інтерес з боку учнів шкіл та вчителів, які відвідали захід.

На виставку завітало й керівництво факультету – декан М. І. Цвіліховський, директор НДІ здоров’я тварин Д. А. Засєкін, заступники декана В. Б. Данілов, Ю. В. Жук та С. С. Деркач.

Супровід експонатів здійснювали доцент кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В. Г. Касьяненка Сердюков Я. К. та студенти-гуртківці, магістранти цієї ж кафедри Якименко Лада та Малиновська Тетяна.

Заступник директора НДІ здоров’я тварин Я. К. Сердюков та студенти-гуртківці Т. В. Малиновська і Л. П. Якименко біля експозиції факультету ветеринарної медицини.

Я. Сердюков


Директор НДІ здоров’я тварин Д. А. Засєкін біля експозиції факультету ветеринарної медицини
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook