Продовжуємо співпрацю з Німецько-українським аграрним демонстраційним та навчальним центром

2 квітня 2018 року

     В останні дні березня на базі Німецько-українського аграрного демонстраційного та навчального центру пройшов навчально-виробничий семінар «Кормозаготівля та годівля як передумови до високої продуктивності та здоров'я тварин в утриманні худоби молочного напрямку». До участі у ньому були запрошені фахівці найбільших вітчизняних агропромислових підприємств та науково-педагогічні працівники факультету тваринництва та водних біоресурсів нашого університету.

     Референт семінару Тіно Хохмут, який більше 10 років працює самостійним сільськогосподарським консультантом у галузі тваринництва Німеччини, виніс на розгляд такі цікаві для виробництва питання, як економічність і здоров'я тварин, основні вимоги до здорового раціону, метаболічні захворювання, аспекти організації роботи на молочному утриманні.

     Вперше за історію проведення таких семінарів було запрошено українського лектора – завідувача кафедри акушерства, гінекології та біотехнології відтворення тварин Олександра Вальчука. Він представив програму «Інформаційна система моніторингу благополуччя у скотарстві». Приємно, що німецькі колеги та гості семінару високо цінили представлену розробку та запросили Олександра до подальшої співпраці.

Олег Бачинський,
заступник начальника навчального відділу
з практичної підготовки студентів

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook