Викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму провели профорієнтаційну роботу на Дні відкритих дверей у комунальному вищому навчальному закладі Київської обласної ради "Коледж культури і мистецтв"

24 березня 2018 року

 

    24 березня 2018 року викладачі кафедри аграрного консалтингу і туризму на чолі із завідуючою, професором Тетяною Кальною-Дубінюк відвідали відділення  "Туристичне обслуговування" Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради "Коледж культури і мистецтв", з метою профорієнтаційної роботи, яка була проведена під час  Дня відкритих дверей.

     Програма заходу була насиченою та включала: зустріч із директором коледжу Василем Романчишиним; презентацію ПЦК "Туристичне обслуговування"; бліц-екскурсію по коледжу; лекцію з музеєзнавства "Найкращі музеї світу"; майстер-клас з ораторської майстерності; зустріч з представниками туристичної галузі. Родзинкою заходу стала імерсивна екскурсія з елементами тетралізації "Історико-культурні пейзажі Печерська навколо коледжу культури і мистецтв"; смачна туристична каша та квест-програма.

          Професор Тетяна Кальна-Дубінюк ознайомила студентів коледжу та гостей з основними напрямами підготовки в НУБіП України, зокрема навчання за програмою  "Туризм", а доцент Олена Локутова більш детально зупинилася на інноваційних напрямках - зеленому туризмі та агротуризмі, а також розкрила можливості нашого університету в підготовці фахівців в цій сфері.

          Студенти з ентузіазмом сприйняли інформацію та деякі з них виявили бажання продовжити навчання за спеціальністю "Туризм" саме в нашому університеті. 

          Щиру подяку хочеться висловити всьому дружньому колективу туристичного відділення коледжу та особливо керівнику туристичного відділення Маріанні Адамовській, яка вже впродовж двох років успішно співпрацює з нашою кафедрою. Випускники коледжу продовжуюють навчання в стінах НУБіП України, поповнюючи ряди наших студентів.

 

Олена Локутова, 
доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook