Трудова дисципліна у полі зору керівництва гуманітарно-педагогічного факультету

23 березня 2018 року

     20 березня на гуманітарно-педагогічному факультеті відбулися збори трудового колективу. На порядок денний було винесені такі питання: трудова дисципліна в організації освітнього процесу, проведення профорієнтаційної роботи, організація та проведення дня відкритих дверей, організація та проведення олімпіади для вступу в університет.

     У своєму виступі декан факультету Василь Шинкарук наголосив на потребі посилити контроль із боку викладачів за відвідуванням занять студентами, зробив акцент на недопустимості пропусків занять без поважних причин, адже якість надання освітніх послуг безпосередньо залежить від присутності студентів на заняттях. Скориставшись результатами деканатського моніторингу відвідування занять, Василь Дмитрович виокремив дисципліни, які користуються найбільшою популярністю у студентів. Також декан зосередився на послідовному та докладному висвітленні здобутків і проблем у навчальній, науковій та виховній роботі.

     У продовженні доповіді Василь Шинкарук проінформував про активне життя студентства та його участь у різноманітних подіях в університеті загалом та на факультеті зокрема. 

     На важливості постійної роботи з підготовки до вступної кампанії 2018 року особливо закцентував увагу у виступі декан факультету, зокрема і на посилення профорієнтаційної роботи у регіонах нашої країни. Керівництво університету з цією метою проводить 29 березня День відкритих дверей. На цей захід представники факультету запросять усіх абітурієнтів, контактні дані яких вже зібрали колективи кафедр.

     У виступі Василь Шинкарук відзначив низку кафедр, які урізноманітили методи профорієнтаційної роботи, це зокрема кафедри: романо-германських мов і перекладу (завідувач - професор О.В. Малихін), соціальної педагогіки та інформаційних технологій в освіті (завідувач - доцент Л.В. Вікторова), філософії (завідувач - професор Л.А. Чекаль), педагогіки (завідувач - професор Р.В. Сопівник). Дуже важливою є опіка над кожним абітурієнтом, який ще сумнівається та не може зробити вибір майбутнього фаху. Цьому також сприяє інформаційна політика на факультеті. Сторінка факультету містить вичерпну інформацію щодо кожної спеціальності, контакти відповідальних осіб.

     Одним із показників ефективності профорієнтаційної роботи є кількість абітурієнтів, які взяли участь в олімпіаді для вступу в університет, зокрема зі спеціальності "Професійна освіта". Кафедра педагогіки продовжує роботу над цим.

     Наприкінці доповіді декан факультету подякував колективу за результативну працю та здобутки, які ми вже маємо у 2018 році. А також нагадав про роль кожного науково-педагогічного працівника факультету у виконанні заходів реалізації Програми розвитку університету «Голосіївська ініціатива - 2020» та заходів до 120 – річчя НУБіП України.

 

Інна Савицька, Світлана Харченко, Ярослав Рудик,
заступники декана факультету

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook