Олена Курилко, староста групи ФІЛ 1401: дистанційне навчання поєднуємо із профорієнтацією

5 березня 2018, 11:05

   Зустріч з учнями 11-го класу Старинської загальноосвітньої школи Бориспільського району Київської області була дуже цікавою. Я розповіла про наш університет та, зокрема, про гуманітарно-педагогічний факультет. Намагалася створити в учнів максимально чіткий і конкретний образ нашого факультету, отож детально розповіла про спеціальності, які представлені на нашому факультеті та науково-освітні можливості. Крім цього, учні хотіли також дізнатись про викладацький склад нашого факультету, тому я підкреслила, що на факультеті працює 195 викладачів, з них 39 докторів наук, 112 кандидатів наук, 56 аспірантів, 3 докторанти.


    Зауважила, що на гуманітарно-педагогічному факультеті діє програма закордонного безкоштовного стажування в Поморській академії в Слупську (Польща), що викликало значний інтерес серед учнів. Учні переглянули проморолик нашого факультету, який показав, що значну увагу на факультеті приділяють організації навчально-виховної, культурно-просвітницької роботи і дозвілля студентів, що спрямовані на духовний і фізичний розвиток особистості з метою підготовки до виробничої і суспільної діяльності. Учні цікавились, чи зможуть вони розвивати свої таланти в університеті, тому я якомога доступно та детально розповіла, що на факультеті функціонують громадські культурологічні організації, і як факультет, так і університет живуть яскравим життям.


    Відразу ж після зустрічі зацікавленість до вступу на гуманітарно-педагогічний факультет виявили Оксана Чумак та Анастасія Радкевич, яких я запросила відвідати університет та обов’язково приєднатись до числа студентів нашого факультету.

Олена КУРИЛКО,
студентка гуманітарно-педагогічного факультету
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook