«День грузинської кухні на кафедрі управління земельними ресурсами»

26 лютого 2018, 15:00
Кафедра управління земельними ресурсами

 

Грузинська кухня - національний кулінарний стиль Грузії. Особливістю грузинської кухні є застосування певних продуктів, розповсюджених переважно на Кавказі і як наслідок наявність певних страв, популярність котрих отримала всесвітнє визнання.

Грузія здавна славилася своєю гостинністю,  яка відома у всьому світі. Традиції грузинського святкового столу формувалися протягом багатьох століть. За грузинським столом обирається «Тамада», який керує за столом. Тамадою, як правило, обирають відому і поважну людину. За нашим столом, роль тієї самої людини взяв на себе, наш куратор, Бутенко Євген Володимирович, який є для нас прикладом успішного науково-педагогічного працівника.

Можливість, скуштувати справжню грузинську кухню, надав нам студент 3 курсу 4 групи скороченого терміну навчання Новіков Єгор Володимирович, за що йому і дякуємо. Серед страв, які нам найбільше припали до вподоби можна виділити хінкалі та пхалі.

Користуючись можливістю, під час проведення заходу, також обговорили плани на навчання у майбутньому, акцентували увагу на важливості підготовки до останньої сесії та успішного завершення навчання ОС «бакалавр» та подальшого вступу до магістратури, до якої попередньо нас запросили Бутенко Євген Володимирович та Дорош Ольга Степанівна.

Щиро дякуємо, за можливість насолодитися справжньою грузинською кухнею Новікову Єгору та Євгену Бутенко за чудово проведений захід.

ст. гр. 3-ЗВ-4ст

Дем’яненко В’ячеслав

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook