Мітинг-реквієм: наш обов’язок – пам’ятати наших захисників!

14 лютого 2018 року

     13 лютого 2018 року викладачі та студенти кафедри військової підготовки взяли участь у мітингу-реквіємі з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав, організований Спілкою ветеранів Афганістану Голосіївського району м. Києва.

     Відзначення в Україні Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав свідчить про глибоку повагу суспільства до людей, яким довелося в мирні повоєнні роки нести нелегку військову службу в гарячих точках світу.

     Неодноразово ризикуючи своїм життям, вони чесно виконували присягу, забезпечували спокій та стабільність у багатьох країнах, чим заслужили визнання і вдячність їхніх народів. Тисячі вихідців з України пройшли крізь вогонь Афганської війни, що принесла нам численні трагедії та біль утрат.
     Майже кожний четвертий(!) солдат (більше 160 тисяч) був родом з України і це при тому, що Україна була однією із п’ятнадцяти республік.

     Ми пам'ятаємо і завжди пам'ятатимемо про кожного нашого загиблого співвітчизника, говорить завідувач кафедри військової підготовки Анатолій Есаулов. Він подякував усім ветеранам-інтернаціоналістам за їх вірне служіння Батьківщині і готовність до її захисту та вміння перемагати, за піклування за родинами загиблих побратимів і патріотичне виховання молодого покоління. Він переконаний, що учасники тих подій й надалі будуть взірцем високого професіоналізму, лицарства і благородства.

Олександр Максименко


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook