Семінар-навчання по впровадженню дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі

31 січня 2018 року
НУБіП

30 січня 2018 р. на базі Навчально-наукового інституту післядипломної освіти заплановано проведення семінару-навчання з питань організації професійного навчання та впровадження програми дистанційного навчання в Держпродспоживслужбі на платформі «Moodle».

 
 
Перший підготовчий етап запуску дистанційного навчання для спеціалістів Держпродспоживслужби стосувався питанням організації професійного навчання та впровадження модуля «Організаційна структура».
 
 
У вступному слові Голова Держпродспоживслужби Володимир Лапа подяував НУБіП України за сприяння у постійному навчанні та підвищенні професійної компетентності працівників Держпродспоживслужби у галузі ветеринарної медицини, сферах карантину та захисту рослин. Крім того зазначив, що кожен спеціаліст має бути зацікавлений у постійному підвищенні своєї кваліфікації, щоб бути в курсі сучасних тенденцій та викликів – як законодавчих, так і фахових.
 
Описание: C:\Users\MadMax\Desktop\Новая папка\1\IMG_1868.JPG
 
Директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулєць наголосила про можливість вступу до університету на програми перепідготовки з наданням другої вищої освіти та магістерські програми які функціонують в ННІ післядипломної освіти.
 
Описание: C:\Users\MadMax\Desktop\Новая папка\1\IMG_1856.JPG
 
Увагу слухачів було акцентовано на можливості стажування фахівців ветеринарної медицини на комерційній основі на базіфакультету ветеринарної медицинитаННІ післядипломної освіти НУБіП України.
 
Описание: C:\Users\MadMax\Desktop\Новая папка\1\IMG_1830.JPG
 
Далі слово взяли спеціалісти Держпродспоживслужби - завідувач сектору організації професійного навчання Наталія Костіна та Міна Барова, експерт з питань ветеринарії та безпечності харчових продуктів.
 
Описание: C:\Users\MadMax\Desktop\Новая папка\1\IMG_1825.JPG
 
Від НУБіП України у семінарі-навчанні прийняли участь Бойко Григорій – заступник декана факультету ветеринарної медицини з питань післядипломної освіти, Мокрієв Максим - керівник Центру дистанційних технологій навчання, Хлястікова Ірина - керівник відділу електронних навчальних ресурсів та підвищення кваліфікації з ІКТ Центру дистанційних технологій навчання.
 
 
Семінар-навчання організовано спільно з проектом ЄС «Вдосконалення системи контролю безпечності харчових продуктів в Україні». Участь у ньому взяло майже 50 представників територіальних органів Держпродспоживслужби. Експерти навчили спеціалістів Держпродспоживслужби як правильно заповнити організаційно-штатну структуру в системі дистанційного навчання.

 

Марія Кулаєць,

директор ННІ ПО

Григорій Бойко,

заступник декана факультету ветеринарної медицини

з питань післядипломної освіти

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook