Висококваліфікованим магістрам-дорадникам вручено дипломи

21 грудня 2017 року
НУБіП України

    21 грудня 2017 року в навчально-науковому інституті післядипломної освіти  відбувся випуск магістрів денної форми навчання освітньої програми "Дорадництво". Випускникам, які успішно виконали вимоги навчального плану та захистили дипломні роботи було  вручено дипломи.

    З вітальним словом до випускників звернулася директор ННІ післядипломної освіти Марія Кулаєць, яка побажала студентам високих професійних досягнень, везіння, миру  та завжди памятати про свою "Альма-матер". Заступник директора ННІ післядипломної освіти Тереза Микицей зачитала наказ про відрахування та вручила дипломи.

      Найкращі побажання випускникам висловила завідувач кафедри аграрного консалтингу і туризму Тетяна Кальна-Дубінюк, яка побажала магістрам успіхів у майбутній роботі, кар"єрного зростання та досягнень.

     Наставник академічної групи  магістрів-дорадників Ірина Кудінова,  в першу чергу подякувала батькам, що зростили гідних випускників та зазначила, що на Вас чекає шлях вдосконалення, звершень, відкриттів. Можливо, не завжди все вдаватиметься, однак ніколи не пасуйте перед труднощами, виправдайте наші сподівання — справою доведіть, що Ви гідні професії консультанта-дорадника. Любіть і цінуйте людей. Успіхів Вам! Блискучої кар"єри, вагомих здобутків та невичерпної енергії!

       Від магістрів-дорадників зі словами вдячності виступив Юрій Лисун, який подякував викладачам і адміністрації за грунтовні знання та можливість розвиватися у НУБіП України.

       Щиро вітаємо випускників з отриманням дипломів та бажаємо впевнено і рішуче крокувати до нових звершень, легко долати усі перешкоди на шляху до мети та стати успішними спеціалістами!

 
Стефанія Мосіюк,
доцент кафедри аграрного
консалтингу і туризму

 

 

 

 

 

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook