Триває пошук потенційних студентів та слухачів.

13 грудня 2017 року
   В передостанні дні року, що минає, перед початком сесії, викладачі кафедри цивільного та господарського права здійснили профорієнтаційну подорож до міста Марії Заньковецької та Миколи Гоголя - Ніжин, що на Чернігівщині.
 
     Серед освітніх закладів, де були проведені зустрічі із випускниками та їх наставниками, школа №10 та Ніжинський обласний педагогічний ліцей Чернігівської обласної ради – навчальний заклад, який функціонує на базі Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя.
     Учні у повному обсязі були ознайомлені із Правилами вступу до НУБіП України у 2018 рокі та Консультаційно-підготовчими курсами до ЗНО (роздані друковані матеріали, показаний презентаційний матеріал, надана інформація про можливі варіанти контактів із приймальною комісією, зокрема і через соціальні мережі: Facebook та Вконтакті).
     Цікавою та по-домашньому – теплою була зустріч із студентами факультет економіки, менеджменту та логістики Ніжинського агротехнічного інституту НУБіП України, і майбутніми випускниками Ніжинського агротехнічного коледжу, що були ознайомлені із новими можливостями щодо вступу в магістратуру за спеціальністю «Право».
     Важливою та цікавою для студентів, що навчаються ц цих закладах, стала інформація про можливість заочного навчання за освітньо-професійною програмою підготовки фахівців ОС «Бакалавр» (з наданням другої вищої освіти) за напрямком «Право».

Колектив кафедри цивільного

та господарського права

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook