«Виховна година: важливість набуття освіти, вдосконалення власних навичок та розвитку постійної самоосвітньої діяльності у студентів»

28 листопада 2017 року
Кафедра управління земельними ресурсами
     Всім відомо, що студентські роки, це справжні пригоди , протягом яких ми здобуваємо нові знання, цінний досвід, нових друзів та найголовніше формуєш себе як особистість, і під час навчання починаєш обирати той самий тернистий шлях, який допоможе знайти своє місце в цьому житті.
Тема сьогоднішньої виховної години, яку обрав наш куратор Бутенко Євген Володимирович, була обрана не випадково, вона зумовлена потребами нашого часу, адже зараз, людство, на початку третього тисячоліття переходить від суспільства індустріального до суспільства інформаційного, що в свою чергу вимагає від молоді, яка починає перші кроки в самостійному житті глибоких знань, високого інтелектуального і фізичного розвитку.
Основними темами обговорення були: творчий підхід до навчання, здатність правильно організувати самоосвітню діяльність, потенціал до постійного інтелектуального розвитку, уміння застосовувати здобуті знання на практиці. Не без уваги й залишився культурний сектор нашої групи, було вирішено всією групою відвідати Національний академічний театр імені Івана Франка.
 
 
 
 
 

«Освіта – скарб; праця – ключ до нього.»

П.Буаст
 
Студент факультету землевпорядкування

Дем’яненко В’ячеслав 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook