До свята Дня працівника сільського господарства долучилися студенти-міжнародники

15 листопада 2017 року
15 листопада, напередодні Дня працівника сільського господарства в Актовій залі НУБіП (к. 3) відбулись присвячені цьому святу збори за участі передовиків сільськогосподарського виробництва, керівництва Міністерства аграрної політики та продовольства, інших міністерств і відомств, членів депутатського корпусу, наукового загалу галузі, багатьох представників сільськогосподарської праці країни.
Другий рік поспіль напередодні цього свята на базі університету проходить вшанування Київською обласною державною адміністрацією, з якою НУБіП має договір про співпрацю, кращих хліборобів Київщини.
З вітальним словом до громади звернувсь ректор університету Ніколаєнко С. М., який відзначив, зокрема, роль НУБіП у вихованні та підготовці висококваліфікованих спеціалістів для сільського господарства України, ознайомив присутніх з актуальними завданнями сьогодення й прийдешнього розвитку вищу.
Справжніми героями України назвав присутніх в залі передовиків-аграріїв керівник Київської ОДА О. Горган, а День працівника сільського господарства – святом особливим, родинним для жителів й працівників Київщини. О. Горган висловив щиру подяку колективу університету, його керівництву за те, що вони роблять для Держави.
Аграріїв Київщини, всіх присутніх привітали Герої України Ю. Карасик і В. Чернишенко, заст. міністра аграрної політики та продовольства В. Шеремета, керівник департаменту агропромислового розвитку Київської ОДА С. Шупик та ін.
До свята в рамках заходу було відзначено кращих виробничників.
Серед представників інших факультетів, підрозділів й структур у зборах активну участь взяли керівництво, студенти та викладачі гуманітарно-педагогічного факультету і серед них бакалаври-міжнародники.
Після урочистої частини винуватців свята привітали своїм мистецтвом художні колективи університету, серед яких й представники гуманітарно-педагогічного факультету, кафедри культурології. Приємно відзначити, що серед багатьох учасників мистецького цеху, що їм випала честь вшанувати своїми артистичними чеснотами передовиків героїчної аграрної праці, була й студентка-першокурсниця спеціальності «Міжнародні відносини» групи 2017 МіВ Аделіна Лопачук.
На фото : студенти-міжнародники в залі і на сцені під час проведення урочистих заходів.
 
Сергій Асатуров
доцент кафедри історії і політології
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook