На кафедрі виробничого та інвестиційного менеджменту відбулася перша з циклу лекцій «Освіта за кордоном»

24 жовтня 2017 року

24 жовтня 2017 року за ініціативою кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту розпочато цикл лекцій  «Освіта за кордоном», в рамках якого студенти факультету аграрного менеджменту зустрілися з Габріелем Чинарро – представником  Інституту менеджменту та адміністрування (Universit de Perpignan Via Domitia, Франція).

 

Студенти дізналися про особливості навчання у вищих навчальних закладах Франції, зокрема у Université de Perpignan Via Domitia, який входить до топ 90 ВНЗ Франції та у 5% кращих університетів світу. Це середній за кількістю студентів ВНЗ, у якому здобувають освіту до 15 тисяч студентів, а викладацький склад нараховує біля 800 викладачів. Приймальна комісія навчального закладу розглядає заяви місцевих, так і абітурієнтів з-за кордону, для України – за програмами міжнародного обміну.  

 

Відповідаючи на питання студентів, Габріель Чинарро розповів які професії користуються попитом на ринку праці Франції та окремих країн Європи. Серед інших питань, які зацікавили аудиторію – особливості здобуття різних освітніх рівнів у ВНЗ країн Європи, терміни та вартість навчання, можливості набуття під час навчання практичних навичок для подальшого працевлаштування відповідно до отриманого фаху.

Тетяна Мостенська

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook