Гран-прі та перше місце у конкурсі на честь «Дня харчовика» здобули магістри спеціальності «Якість стандартизація та сертифікація»
На факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулося свято, якого з нетерпінням чекають всі студенти не тільки нашого факультету, а й студенти всього університету – «День харчовика». Уже традицією цього свята стало проведення конкурсу на кращі приготовані страви студентами факультету відповідно до жеребкування. Оцінювало студентські презентації журі у складі заступника декана Наталії Слободянюк, директора студмістечка Сергія Стецюка, завідувача кафедри Владислава Сухенка під керівництвом декана факультету Лариси Баль-Прилипко.
За результатами змагання гран-прі і перше місце вибороли магістри спеціальності «Якість, стандартизація та сертифікація» у складі куратора Наталії Мєдвєдєвої, аспірантки Тетяни Розбицької, професійного адміністратора готельно-ресторанного комплексу Олени Генчевської, студентів Анни Волинець, Владислави Костюк, Анастасії Мельник, старост Олега Миколенка і Олександра Тетеріна. Перемогу їм принесло творче виконання конкурсного завдання «Напої» разом із куратором – доцентом кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Наталією Мєдвєдєвою.
Особливу подяку конкурсанти висловлюють завідувачу лабораторією Галині Головатюк за допомогу з сервірування столу.
ВІТАЄМО ПЕРЕМОЖЦІВ!
Владислав Сухенко,
завідувач кафедри стандартизації
та сертифікації с.-г. продукції