III Міжнародний GR Форум – платформа для міжнародного співробітництва

15 жовтня 2017 року
Київ

11 жовтня 2017 року кафедра української та класичних мов Національного університету біоресурсів і природокористування України взяла участь у ІІІ Міжнародному GR Форумі.

Міжнародний GR Форум – це щорічна унікальна платформа обміну думок та конструктивного діалогу між бізнесом і владою та наукою. Форум об'єднує керівників компаній, представників органів державної влади, галузеві організації, фахівців Government Relations (GR), учених, фахівців з PR та маркетингу.

 

 

Представляла кафедру доцент Чекалюк В.В., яка побувала на форумі й взяла участь у дискусії щодо налагодження партнерства уряду, бізнесу і науки, де своєрідними кластерами (посередниками) у налагодженні комунікацій є медіа.

 

 

На ІІІ Міжнародному GR Форумі між представниками влади, бізнесу, науки й громадськості встановився надійний місток комунікацій. Наразі, освіта – це один із інструментів успішного розвитку держави, знання є потужною зброєю у вирішенні економічних чи інших конфліктів. У дискусії закцентовано увагу на підсиленні ролі медіа у формуванні державної політики щодо забезпечення прав на освіту, на створенні та забезпеченні умов, за яких громадяни будуть зацікавлені в здобутті саме української освіти.

В Україні має бути повністю змінена філософія управління освітою, основи якої мають полягати в людиноорієнтації, забезпеченні системи освіти, за якої громадяни будуть здатними реалізувати потреби сучасної економіки, забезпеченні конкурентоспроможності студентів у міжнародній кооперації праці та ефективному розвитку людського й соціального капіталу.
Для цього необхідно скоординувати спільні зусилля та затвердити план дій реформування всієї української освіти, а також окремо визначити державну стратегію щодо забезпечення прав внутрішньо переміщених осіб на здобуття освіти в Україні. Це, у свою чергу, не повинно носити суто формальний характер, а мати відповідне фінансове підкріплення з бюджету
.

 

  доц. кафедри української та класичних мов

В.В. Чекалюк

  

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook