Атестація магістрів 2-го року навчання кафедри електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка

11 жовтня 2017 року

9 жовтня 2017 р. на кафедрі електроприводу та електротехнологій ім. проф. С.П. Бондаренка проведено атестацію магістрів 2-го року навчання ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. Студенти представили результати ІІ семестру навчання відповідно до індивідуального навчального плану. Подаючи презентації методик дослідження при підготовці магістерської роботи, студенти показали знання матеріалу, давали відповіді на поставлені питання.

Жваве обговорення викликали роботи студентів Береки Владислава, Галицького Станіслава та Передерія Вадима, які навчаються за програмою подвійних дипломів НУБіП України і Варшавського університету наук про життя (Польща). Їх роботи пов'язані з використанням відновлювальної енергетики, що є дуже актуальною темою в сучасному розвитку енергетики України.
Всі представлені звіти отримали схвальну оцінку, а студенти були атестовані. Також, спільно з керівниками магістерських робіт, студенти магістратури освітнь-наукового спрямування склали плани навчальної, наукової та інноваційної роботи на ІІІ семестр.
Віталій Савченко,
доцент кафедри електроприводу та електротехнологій ім. С.П. Бондаренка
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook