В університеті вперше відсвяткували День туризму

4 жовтня 2017 року
НУБіП України

 

       В університеті вперше святкували Всесвітній день туризму.

    Під час свята, яке проходило під девізом «Вчіться! Мандруйте! Рідний край пізнавайте!», відбувалися презентації туристичних маршрутів з цікавими вікторинами та призами, конкурсами ерудитів, креативними квестами, які організовували і провели другокурсники спеціальності «Туризм».

     Запрошені студенти факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу Національного університету харчових технологій із своїми викладачами, студенти коледжу культури і мистецтв, старшокласники Крюківщинської загальноосвітньої школи I-III ступенів Києво-Святошинського району Київської області, магістри-дорадники познайомились із нашим університетом, його програмою «Туризм», відвідали Ботанічний сад НУБіП. І після побаченого виявили бажання відвідувати й інші свята та екскурсії, щоб в подальшому стати нашими студентами.

     Дуже цікавим виявився квест «Відгадай слово». Дві команди змагались, хто швидше знайде всі букви слова, що були заховані в ботсаду, за маршрутами з місцями схованок. Перемогли в ньому представники коледжу культури і мистецтв: вони швидко зорієнтувались, знайшли всі букви, склали слово «ТУРИЗМ» і отримали приз – туристичні кружки, що світяться у темряві.
     Ну, і що ж то за туризм без пісень. Тому співали того дня багато і охоче. У цьому учасників підтримували гості Володимир Довбах та ОлександрСтретович, чий туристичний стаж вже перетнув позначку у піввіку.

     Дякуємо всім викладачам і студентам НУБіП за таке чудове свято і гостям, які приїхали до нас із своїми студентами, за дружбу і любов до професії туризм, що об’єднує і надихає на подальше навчання, пізнання нового, організацію цікавих подорожей і екскурсії та сприяє туристичному запалу на все життя. Бажаємо завзяття, наснаги, цікавих зустрічей і відкриттів у пізнанні навколишнього світу.

Ірина Кудінова,

доцент кафедри аграрного консалтингу і туризму

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook