Зйомки для телепередачі "Якісне життя" на каналі "Київ"
В лабораторії кафедри технології м’ясних, рибних та морепродуктів факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК відбулися зйомки для передачі "Якісне життя" на телевізійному каналі "Київ", яка транслюватиметься 23 серпня о 20.30 год. Експертом з виробництва кетчупів виступила доцент кафедри процесів і обладнання переробки продукції АПК Марія Жеплінська, яка поділилася своїми знаннями з технології виробництва цього соусу і на прикладі 5 зразків кетчупів розповіла про користь і шкідливість кожного з них. Детально все можна буде спостерігати перед екраном телевізора. Тож приємного перегляду і головне з цього зробити висновок, яку продукцію слід вживати в їжу, а від якої треба відмовитись, щоб не підірвати своє здоров'я.
Доцент кафедри процесів і обладнання
переробки продукції АПК Марія Жеплінська